Integritetspolicy

Vår webbplatsadress är: https://vildmarkstunnan.se

Frakt

Leveranstid: 12 dagar ( om inget annat anges i produktbeskrivningen)

 

(Frakt tillkommer ovanför sundsvall)

Kommentarer

Dina varor levereras gratis i Sverige till fastlandet och överbryggas. Dina varor skickas med transportföretag. Två till tre dagar före leverans kommer du att kontaktas av vildmarkstunnan.se , som informerar dig om att ditt vildmarksbad är på väg. Du kommer då att kontaktas av vår transportleverantör för ett mer detaljerat avtal om leveranstid. Kom ihåg att ange ditt mobilnummer när du beställer ditt vildmarksbad. Du kan se leveranstiden på webbplatsens första sida, och vi är glada att vi ofta har mycket korta leveranstider på grund av en mycket tät produktionshantering.

Leveranstiderna kan dock förlängas på grund av helgdagar, epidemier, pandemier, väderförhållanden, jordbävningar, krig, upplopp, oroligheter, brand, statligt ingripande, beslag, valutarestriktioner, undantagstillstånd, arbetsstopp, arbetstvister av något slag, inklusive strejker och lockout eller liknande, villkor hos transport- och leveransföretag utanför vårt inflytande eller andra förhållanden, oavsett vilka, utanför vårt inflytande, samt leverantörsfel från våra leverantörer.

(ökade fraktkostnader ovanför sundsvall)

Betalning

Betalning sker till leverantörens företagskonto innan leverans sker.

Priser

Alla priser är dagliga priser och gäller endast bokningsdagen. Därför kan prisförändringar inträffa. Alla angivna priser är inklusive 25% moms. Vi förbehåller oss rätten att avbryta en handel om felaktiga priser anges på webbplatsen av misstag.

Klagomål

Enligt köplagen har du 24 månaders rätt att klaga på alla artiklar. Vi vill dock påpeka att det här är skräddarsydda produkter.
Detta innebär att du kan annullera köpet om det är bevisat att det finns ett betydande fel.

Det är dock en förutsättning att dessa defekter inte har uppstått som ett resultat av felaktig användning av produkten eller onaturligt skadligt beteende, och att du inte har utsatt produkten för större fysisk belastning än den tål.

Så här gör du det

Kontakta oss så snart som möjligt om du upptäcker ett problem med en artikel. Du kan ringa oss på tfn: Skicka oss ett meddelande eller e-post. Du hittar vår kontaktinformation här.

När du kontaktar oss ber vi om följande information: – Ditt namn – Din adress – Ditt telefonnummer.

Dessutom ber vi dig naturligtvis att beskriva defekten i artikeln.

Skriv ”Klagomål” via e-post i ämnesfältet.

Vi går sedan överens om, antingen via telefon eller via e-post, om det vidare förfarandet.

Ångerrätt och återvändande.

Föremålet måste packas upp, ses på, men får inte tas i bruk. Varan måste returneras i samma skick som du får den. Detta innebär att artikeln måste vara i ett sådant skick att den kan säljas igen.

Du måste bära fraktkostnaden när du återvänder.

Om du väljer att utöva din ångerrätt måste du kontakta oss omedelbart efter att du har fått dina varor.

Föremålet måste så långt det är möjligt returneras till oss i originalförpackningen, naturligtvis med alla tillbehör och alla förpackningskomponenter. Använd vid behov skyddande yttre förpackning. Fäst inte returetiketter på originalförpackningen.

Skräddarsydda varor, beställda varor och specialerbjudanden omfattas inte av ångerrätten och returrätten.

Personlig information och kakor

När du handlar hos oss måste du bland annat. ange namn, adress och e-postadress. Denna information används endast för internt bruk, t.ex. när vi skickar ut varan till dig och när vi skickar e-postmeddelanden angående din beställning. Denna information överförs aldrig eller säljs till tredje part.

Cookies används bl.a. för att hålla reda på innehållet i din kundvagn. En cookie är information som lagras på din dators hårddisk. De flesta webbläsare är automatiskt inställda på att acceptera kakor.

Andra reservationer

Vi förbehåller oss rätten att avvisa beställningar med felaktig personlig information eller beställningar som anses vara skräp, liksom beställningar som påverkas av vad som beskrivs i ”Allmänna villkor”.

Upphovsrätt

Text, bilder, grafik etc. skyddas av upphovsrätten. Överträdelse kan leda till krav på ersättning, ersättning och ersättning för utfört arbete.

Komma att ändras

Vi förbehåller oss rätten att ändra och uppdatera vad som gäller för denna webbplats som beskrivs i ”Allmänna villkor”.

Varukorg