En stilren kvalitets badtunna från rexener

Högklassiga Rexener-badtunnor från Norden

Rexener har tillverkat badtunnor av hög kvalitet i över 50 år. Företaget är baserat i Finland och har en lång tradition av detta hantverk. En Rexener badtunna är tillverkad i material av högsta kvalitet och är utformad för att vara lätt att använda och att bygga in i terrassen. De kvadratiska badtunnorna från Rexener rymmer upp till 8 personer samtidigt och är mycket bekväma. Rexener erbjuder också ett brett utbud av tillbehör, inklusive isolerade lock, trappor och dryckesbänkar, för att hjälpa dig att få ut det mesta av din Rexener-badtunna.

Rexener Unnukka är en traditionell rund badtunna som rymmer sex personer samtidigt. Den är tillverkad av högkvalitativa material vilket Rexener kända för. Rexener Unnukka kan byggas in i terrassen, men det kräver mer av hantverkaren.

Oavsett om du letar efter ett avkopplande sätt att varva ner efter en lång dag eller ett roligt sätt att underhålla gäster har Rexener den perfekta lösningen för dig.

Just nu: fri frakt värde 4250:-

En ergonomisk och mångsidig badtunna från Rexener

Rexener badtunna är ett utmärkt val för alla som letar efter en kvadratisk badtunna. Den här tunnan är lätt att bygga in på en terrass och är både ergonomisk och bekväm. Rexeners badtunnor är också utmärkta för upp till åtta personer samtidigt. Den robusta stegen inuti badtunnan gör det enkelt och säkert att kliva in och ut ur spabadet, och den fungerar också som en upphöjd sittplats. En badtunna från Rexener är ett utmärkt val för alla som letar efter en kvadratisk badtunna som är både ergonomisk, bekväm och passar utmärkt för att bygga in i din terrass.

Varukorg