INFRAVÄRMARE FRÅN AIRREX

AIRREX MOBILA INFRAVÄRMARE

De dieseldrivna infravärmare som Airrex har utvecklat producerar säker infraröd strålning. Värmen som infravärmarna producerar fördelas jämnt i lokalen eller objektet som ska värmas upp. Någon separat fläkt behövs inte, så den sprider inte heller damm i andningsluften. Med AIRREX-värmarna kan du behålla grundvärmen eller värma utrymmet medan du är där.

EKONOMISKA DIESELVÄRMARE

Driftskostnaderna för AIRREX infravärmare är låga. Exakt termostatstyrning, låg bränsleförbrukning och en effektiv förbränningsprocessb, säkerställer att din plånbok inte drabbas av ens den hårdaste frosten.

Mobilstyrning har introducerats som en ny funktion i AIRREX infravärmare. Till exempel kan du nu enkelt justera temperaturen med från din telefon med WIFI-anslutning. På så sätt kan din arbetsyta, terrass eller stuga bli uppvärmd redan innan du anländer – enkelt och bekvämt!

De nya i-modellerna har även WiFi-anslutning – du kan justera temperaturen, kontrollera bränslenivån och få notiser direkt i AIRREX-appen i din telefon. Bränsle: Biodiesel, förnybar diesel, diesel eller brännolja.

Förbrukning av bränsle (exempel) 2,5L / dag, när man värmer en yta på  500m³ med 15°C inne och -0°C ute.

HUR FUNGERAR AIRREX-INFRAVÄRMARE?

AIRREX-infravärmarna har en patenterad oljebrännare med en elektrisk bränslepump som cirkulerar förbränningsgaserna genom rörledningar med keramisk beläggning och avger samtidigt värme som infraröd strålning.

Den trefaldiga förbränningsprocessen garanterar en fullständig och ren förbränning. Därmed kräver värmaren inte ett separat avgasrör och all värme utnyttjas. En normal ventilation är tillräcklig.

AIRREX är en mycket säker infravärmare; den har tolv olika säkerhetssystem t.ex. en indikator som stänger av apparaten om den välter, överhettningsskydd och brännarens skydd.

VART KAN DU ANVÄNDA AIRREX-VÄRMARARNA?

Airrex-värmare har många användningsområden, såsom:

› Uppvärmning av sommarstugor
› Uppvärmning av inglasade terrasser
› Uppvärmning av garage och verkstäder
› Uppvärmning av lagerlokaler
› Uppvärmning av evenemangstält

AH300i – FÖRBRUKNINGSEXEMPEL
› Isolerad industrihall 500m³
› Utetemperatur: – 0ºC
› Inomhustemperatur: +15ºC
› Förbrukning ca. 2,5 liter / dygn

Vill du att vi kontaktar dig?
Varukorg